n0001telefon (+387) 030 71 71 71
fax (+387) 030 71 71 70
e-mail info@samoborka.ba
adresa PC 96-II, 72250 Vitez, BIH


Korisne informacije

 • PRAVI MAJSTOR
  Na internetskom portalu "PraviMajstor" mogu se pronaći brojni korisni savjeti vezani uz gradnju, adaptaciju i obnovu. Posebice se naglašava ispravan redoslijed pojedinih koraka ili faza prilikom izvođenja radova i to ne samo u građevinskom nego i u administrativnom smislu jer se u današnje vrijeme zbog usklađivanja starih s novim zakonskim graditeljskim odredbama često mogu dobiti različite olakšice u vidu subvencija ili potpora ukoliko su ispunjene određene graditeljske norme.

pravimajstor

 • GRAĐEVINAR
  "Građevinar" je znanstveno-stručni časopis koji izdaje Hrvatski savez građevinskih inženjera (HSGI) u Zagrebu. U stručno-informativnom dijelu časopisa objavljuju se prilozi u kojima se prikazuju veća domaća i inozemna  gradilišta te radovi na obnovi; obrađuju se teme iz povijesti graditeljstva, zbivanja na znanstvenim i stručnim skupovima;  daju se osvrti na nove knjige; prikazuju se podaci o novim materijalima, tehnologijama i građevinskoj mehanizaciji i dr.

gradjevinar

 • HUPFAS
  Internetska prezentacija Hrvatske udruge proizvođača toplinsko-fasadnih sustava/sistema čije su sve članice renomirane tvrtke iz građevinske branše kako domaće tako i inozemne koje su prisutne u Hrvatskoj, BIH, Srbiji te na drugim tržištima jugoistočne Europe. Na ovoj adresi se mogu pronaći smjernice za izradu fasadno-toplinskih sistema kojih se pridržavaju sve članice udruge.

hupfas

 • KORAK U PROSTOR
  Časopis i portal "Korak u prostor", promoviraju ekološki opravdanije tehnologije i procese, a sudjeluje u poticanju i educiranju gospodarstva i poduzetništva informacijama o novim trendovima na domaćem i stranom tržištu, praćenjem različitih stručnih skupova, sajmova, izložbi, seminara. Namijenjen je svima koji žele biti informirani i u toku na svim područjima graditeljstva, arhitekture i društvenog razvitka. Uz suradnju sa stručnjacima s fakulteta i gospodarstva, naše uredništvo također potpisuje stručne tekstove kojima želi unaprijediti gospodarska zbivanja te dodatno informirati i educirati čitateljstvo.

korak